Sjukskrivningsdag nio

God kväll!
 
Inne i nionde sjukskrivningsdagen så har denna dag varit lite halvdan. Tråkig rättare sagt, först och främst det där med sömn. Att vilja få en ordentlig sömn är praktiskt taget omöjligt då jag måste ligga på rygg med huvudet i högre höjd och kudde under knäna för att inte sträcka ut såret. Ja så sömnen i sig är ju allt diskuterbar. Nog om det. Sambon skulle dessutom jobba idag, snöjour fast dagtid. Bra förvisso att han får jobba nackdelen för honom är att han inte heller hinner få sömnen i pli då han väldigt lätt stressar upp sig inför kommande arbetsdag. Väldigt jobbigt att se han må dåligt för den saken. Så det lider jag med honom.
 
Under dagen när sambon jobbade så kan jag inte göra så mycket mer än att vila och röra på mig med måtta, ingen hårdträning direkt. Med hundarna mina blir det svårt att kunna gå ut och gå ordentligt då dem gärna drar lite extra i kopplet så jag tackar och bockar för all hjälp jag får av mina svärföräldrar nu när jag är hemma. Men jag känner samtidigt en stor ångest över att jag inte kan göra det själv, såklart.
 
Ja dagen går långsamt som vanligt inte mycket mer än det. Lite extra yr och lite mer smärtor har uppkommit under dagens gång vilket har varit väldigt obehagligt. Men nu börjar det släppa lite i alla fall. Hoppas på en lite bättre sömn denna natt, skulle vara så skönt.
 
Nu till kvällskviten har jag varit i Mall of Scandinavia och en vän, nämner inga specifika namn med respekt såklart. Var mycket trevligt, få komma ut lite granna är alltid skönt och det där lilla extra med ett socialt sammanhang bakom är alltid trevligt. Skratt och mycket babbel, är alltid trevligt över en fika. Men tiden springer iväg så jag var tvungen att åka hem, har en spruta (Innohep, motverkande för blodpropp) som jag måste ta en specifik tid.
 
Ja nu väntas det mer än väl lite hemmamys med sambon och våra tjejer och självklart så längtar jag mer än väl till en god natts sömn. Om jag får detta såklart, för imorgon inväntas det en förrådsrensning av mina grejer. Ibland är det skönt att sälja av lite saker man inte använder eller känner ett behov av. Så en större rensning skall göras, dock kan jag bara göra detta om sambon är med. Man får ju inte lyfa tungt efter en sådan operation som denna. Eller snarare det är ju väldigt generellt för alla former av operationer.
 
Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, för det tänker i alla fall jag satsa på.
 
/ Jennie K. Eli
#1 - - Lars Gustafsson:

Ja bäst att ta det lite lugnt efter operation trevligt att läsa på din blogg. Tack för Grattis ha en bra måndag kväll kram

Svar: Tack detsamma Lars, ha en fortsatt trevlig kväll och födelsedag. Kram
Jennie Eliasson