Glädje, lycka och irritation..

En onsdag som denna, helt normalt inget märktvärdigt mer än att jag fått jobba lite då det verkligen behövs lite hjälp på kontoret. Inte lika roligt då morgonen var mer åt - "Ja tack gärna, jag sover lite längre och myser med min familj i sängen." Hellre det än att jobba men självklart så flyter jobbet på bra mycket bättre när man är två som hjälps åt.
 
Ja dagen utöver har varit bra, självklart har man saknat sin lilla familj. Men det gör jag varje gång jag är borta från dem.
 
Irritaterad som man blir när den hyresvärden man har förstahandskontraktet hos inte ger en några svar på vad som händer med det fortsatta andrahandskontraktet jag skrivit med min hyresgäst. Jag vet redan att man enbart får hyra ut max 1 år om man provbor med sambo. Det tidigare kontraktet går ut den 31:a mars.. Så får jag inget svar är det löpande hyra som gäler vart eftersom, men jag tycker det vore bra om man hör av sig rätt så snart så man slipper få panik i slutstunden då jag tvingas flytta tillbaka och måste "kasta" ut mina andrahandshyresgäster. Allmänt dåligt, rent krasst. Där är den främsta irritationen som uppstått idag.
Utöver allt detta har det varit en väldigt bra dag. Bäst av allt är att få komma hem till familjen, nu väntas det lite besök av sambons vän och han är just i skrivande stund och möter honom gåendes med hundarna.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, för det mina kära. Det tänker jag ha.
 
/ Jennie K. Eli
 
P.S, bjuder på en bild på våra tjejer, (varning för "demonögon"). Det behövs lite extra liv här inne förutom all text.