Bukplastiksoperation

Ja men nu är det ju så att..
 
Den 20:e februari är jag bokad för en bukplastiksoperation efter Gastric Sleeve operationen jag gjorde november 2015. Men först till den lilla saken som förändrades.
 
I mitten på november var jag på två års kontrollen för att prata lite allmänt om hur det hela har gått efter operationen 2015.
 
Det började med att jag fick sitta och vänta en liten tid innan jag fick komma in till kirurgen som gjorde min operation. När jag väl fick komma in så pratade vi lite allmänt kring operationen och vitaminerna som man ständigt skall ta resten av livet efter en sådan operation. Sagt och gjort så drog jag till med bukplastiksoperationen, att jag ville göra denna då det ända som sänker det lilla självförtroende jag har för att nå upp till min egna topp och känna mig ordentligt självsäker i mig själv är just denna "hängläpp" till mage.
Det börjades mäta, vikten togs en kontroll för och så vidare. Innan jag fick åka hem så slänge jag över ett öra i bakgrunden och hörde att jag någon gång efter högtiderna skulle få ett nytt möte med kirurgen som utför själva bukplastiksoperationen.
Ja inte nog med det så kom det hem ett brev som stod att jag hade tid hos kirurgen för diskussion om operationen redan den 18:e januari.
Väl där, tas det före- och efterbilder på min mage och det kändes som att jag skulle in till fängelset eller liknande när jag skulle hålla upp en lapp med mitt namn och personnummer. Kändes väldigt lustigt men nog om det.
 
Kirurgen ropade sedan upp mitt namn kort efter att jag fick gå till väntrummet och invänta min tid. Vi pratade om operationen, hur det går till och vart man gör snitt efter magen. Inga problem. Sådana skönhetsfel så som ärr över kroppen har jag inga problem med då jag idag redan har mycket ärr på kroppen.
När jag fått all information om hur det går till så gick vi vidare till operationsbokningen. Väntar ju självklart med en ivrig spänning, jag fick då besked att veckan efter, torsdag den 25:e januari skulle operationen ske.
 
Efter en veckas hetsarbetande så fick jag besked per telefon att det inte fanns tillräckligt med vårdplatser för att jag skulle kunna ligga där.
Blev därefter ombokad till den 20:e februari. Blev ju självklart sur efter beskedet då jag hunnit meddela jobbet om situationen och alla omkring. Snabba förändringar och ja man kan ju inte säga annat.
 
Så för närvarande inväntar jag nästa tillfälle för operation och denna gång skall den ske. Hinner ju dessutom fylla 25 och även där väntas något stort. Ingen aning om vad då jag absolut inte är förtjust i fester, jag är mer av en hemmamänniska.
Men ja, det var allt för denna gång av dessa "stora" nyheter jag har att förmedla.
 
/ Jennie K. Eli