Måndagsvanor...

Hej på er!
Hoppas det är bra med er alla! Har ni någonsin tänkt som jag tänker i detta scenario?
 
  • Hur det kommer sig att måndagar alltid är som tråkigast?
  • Den där dagen du längtat minst efter?
  • Dagen som ibland går långsammast..
Eller är det bara jag som tänker så? Vore ju lite konstigt, tycker man. För det finns alltid en människa som tänker likvärdigt.
Utöver av att det är en helt vanlig, tråkig måndag. Så slutade söndagen faktiskt förvånatsvärt bra!
 
Jag hann skicka in två uppgifter för mina studier, som jag äntligen lyckats komma under fund med hur jag skall utföra självaste uppgiften. Det tog sin lilla tid men det var värt det. Jag fick ju trots allt in uppgifterna, eller hur?
 
Min lunch under gårdagen medans sambon sov, eller lunch var väl lite till att ta i. Brunch skulle jag hellre kalla det med tanke på att jag klev upp runt 9-9:30, ut med hundarna och sedan direkt in för att plugga.
 
Studierna fick återigen ta plats i vardagsrummet, det är trots allt rätt bekvämt att sitta där inne. Blir på något sätt ett helt annat lugn där inne, vet inte riktigt varför men ja jag måste ju säga att jag gillar det i alla fall. Fick koncentrationen som jag behövde åtminstone.
 
På bilden nedan så finner ni då min "arbetsplats för dagen" och min goda brunch.
Min brunch var ju också ett lite hälsosammare alternativ (som jag praktiskt taget bara kan äta själv, sambon är ju inte direkt förtjust i det, haha).
 
Super gott! Dock hade jag inte soltorkade tomater i detta då jag är väldigt känslig gällande det. Säkert jätte fjantigt men ja så är det bara.
Men det var då ett gott alternativ i från matkassen MatHems veckomeny. Recept finner ni här nedan
 
- Stekt halloumi med bulgursallad och soltorkade tomater -
"Söndagens arbetsplats med brunchalternativ"
 
Lite andra otroliga vidunder som kan ske en söndag, trots att det är måndag idag. Men man måste ju det från den ljusa sidan hela tiden. Man kan ju inte gå runt deppig hela tiden för att det inte riktigt passar som det skall göra. Ha! Men i alla fall.
 
Det andra vidundrerna är ju dessa två söta filurer, alltså ni ser ju sötheten i denna bild. Måste ju erkänna att kameran kan göra underverk i rätt stunder. Att få en sån här fin bild på hundarna är ju om något lite väl sällsynt. Men det gör mig lika glad varje gång jag lyckas få till en bra bild på mina pälsklingar. Iiih!
 
 
Kan ni tänka er att det är 448 dagar sedan som jag gjorde operationen som faktiskt förändrade stora delar av mitt liv. 448 dagar! Tiden något otroligt fort, man hinner ju inte ens tänka ordentligt innan det är dags för nästa återbesök.
Under detta år är målet att hålla min nuvarande vikt och eventuellt gå ner lite till, beroende på när jag får i gång min förbannade våg hemma. Ursäkta uttrycket haha men lite lagom frusterande. Varje gång man ska handla så glömmer man köpa batterier. Dock så har jag faktiskt batterier hemma så nu kan jag behöver bara byta ut dem så vågen fungerar.
Får helt enkelt uppdatera lite senare med min startvikt innan operationen - till operationsdagen - idag. Det är rätt intressant faktiskt. 
 
/ Jennie K. Eli