Härliga onsdag

Härliga onsdag säger jag bara, det här är en dag då löning och lycka sker i samband. När lönen dyker upp blir man alltid som gladast, jag blir det i alla fall.
 
Idag har jobbet slitit mest, en hel del fakturering står på spel så det blir mycket att göra nu. Nästan för mycket för den delen. Men det är mitt jobb och mitt måste ju självklart skötas utöver det andra vardagliga sysslorna man har.
 
Lager 157 är ju något man kan gå lite oftare till. Visserligen är väl sortimentet kanske litet men det är billigt och sköna kläder har dem också. Hittade idag en väldans fin och super mysig tröja. Jag har till och med på mig den nu. Det är en sån där mysfaktor när man gärna sätter sig i soffan med en bra serie och något annat gott i kring. Ja självklart blir det en massa mys med mina pälsklingar och min underbara älskling bara (ska bara försöka lyckas slita bort han från den andra datorn, haha).
 
Lea fick sig något gott på jobbet idag. Ett tuggben från Bully Bundles och även här måste jag säga att jag är nöjd. För Lea av alla är just den som är lite extra kräsen gällande massa god saker. Visserligen bra för då ger man inte mer än nödvändigt.
Men just detta tuggben var väldigt poppis, så det är en rekommendation till alla hundägare där ute. Ni hittar dom här.
Bully Bundles & med detta bjuder jag självklart på en liten bild på Lea.
 
 
Kan lika gärna bjuda på en bild på mig själv dels för alla andra med Gastric Sleeve operationer eller har en plan på att utföra det.
Skulle någon tänka sig att göra just den operationen på grund av övervikt. Då säger jag bara JA! Gör det!
 
 
ca 85 kg från 132 kg med genomgående storlekar i 42/44.
 
 Nu blir det lite studier och sen mys med familjen, som jag längtar efter familjemyset.
 
/ Jennie K. Eli