Händelserik måndag

En måndag som i vanliga fall inte är såpass händelserik som det har varit idag.
 
För det första så är det nästan allt för mycket att göra på jobbet, dags att jobba in en massa för bokslutet. Ibland helt hopplöst, då det kräver en enorm energi.
Måste ju samtidigt tänka på lunch och självklart en av hundarna som följer med mig om dagarna när sambon är hemma. Promenader är ett måste så man får nya tag och energi. Är ju aldrig fel till att kunna tänka klart igen efter en promenad i friskluften. Det har ju sina fördelar.
 
Det andra är att min pappa frågade om jag och min lilla syster ville följa med till stan för fika hos pappas morbror som fyllde 70 igår. Gammal och jämt tal, sen är det ju väldigt sällan som man träffar andra sidan av släkten (pappas sida). Den finska släkten, ja där kom det. Jag är halv finska. Haha men det klagar jag inte för, tycker det är lite kul att ha släkt här och där, sen vet jag nog bara förmodligen hälften utav det. Men det är en annan femma det.
Det var i alla fall trevligt att träffa släkten så, skratta och ha roligt.
 
En annan sak, jag är nu äckligt trött samtidigt småhungrig eftersom jag åt middag innan 18 sen var det bara att pysa i väg hem till pappa för att samåka därifrån med farmor och lilla syster, ja och självklart pappa också. Huvudvärk smyger sig fram då min kropp lätt säger i från av att jag varit vaken för länge och att det är dags för lite sömn så man klarar av kommande dag med flyt. Nog mycket att tänka på tillräckligt.
 
I morgon är det en ny dag med nya tag så det är verkligen dags att sova. Pellan ligger till och stirrar på mig just nu. Nästan lite läskigt när det ändå är småmörkt i sovrummet, men färdig för sängdags är man i alla fall.
 
/ Jennie K. Eli