Ett inlägg efter 1 år

Med start på detta år efter en långt tid med berg- och dalbanor har jag lyckats kliva upp igen.
 
Mycket har hänt under 2016, och då menar jag MYCKET.
 
Nedan kommer ni se en före & efterbild från min operation, tänk på att efter bilden är tagen för några månader sedan men jag krymper än. Helt chockerande att se bilden om och om igen och jag kan inte riktigt tro att det har gått så otroligt bra efter operationen.
Självklart har det hänt en del med operationen som det här med en kallad "dumping" händer dock inte lika ofta när man är Sleeve-opererad än vad det händer när man är GBP-opererad.
Och jag måste jag säga att detta är ett av dem bästa beslut jag någonsin gjort när det gäller mig själv. Ett stort steg i livet helt enkelt.
 
 
Jag måste ju också presentera mitt nya tillskott i familjen. Penelope även kallad Pellan i hemmet.
Till vänster har vi då Pellan, blir 1 år i mars. En liten blandning av smått och gott. Border Collie, Australien Shepherd & Siberien Husky. Mysig blandning men själv en riktig vildvittra.
Till höger har vi kära Lea som ni är bekanta med sedan tidigare. Hon blir 3 år i mars och renrasig Border Collie.
 
Dessa troll är mina absoluta favoriter, älskar dem något otroligt mycket.
 
 
Med toppen över i:et, ny pojkvän som är min sambo idag då den tidigare inte behandla mig väl. Men han har stått sitt kast och får sota för det. Tyvärr men man behandlar inte en annan människa hur som helst. Det är dock en lång historia.
Min älskade sambo är allt jag har och lite till. Jag kan inte önska mig något bättre än den familj jag har idag. Min egna lilla familj. Helt klart speciell för mig. Kärlek till det!
 
Fick också tillbaka kontakten med min lillasyster efter mycket om och men, åh som jag saknat det! Så otroligt mycket. 4 år om inte mer är för allt länge för att inte ha någon form av kontakt, men det är skönt att du kommit till rätta i ditt liv och jag är otroligt glad över att ha dig i en del av mitt hjärta.
 
/ Jennie K. Eli