En enkel lördag?

Vad brukar ni göra en lördag?
 
Brukar ni:
 • Slappna av
 • Shoppa
 • Studera
 • Jobba
 • Eller något annat
Vad faller er mest i tanken en vanlig lördag som detta?
För mig har min lördag hittills bestått av att vakna med en god äpple & kanelshake. Den var faktiskt god. Ni får recepet av det lite senare i inlägget.
Men för övrigt så har väl mesta delen av dagen bestått av studier för min del. Enbart studier. Ja självklart har man gjort lite annat i bakgrunden också. Man måste ju såklart ha en liten paus så man inte bearbetar hjärnkontoret för mycket så att centralen brinner upp. Haha!
 
I övrigt med studierna har jag hunnit baka lite smått, bakade väldigt goda chokladdrömmar men självklart är det något för mastigt i min smak men väldigt goda. Så det blir verkligen en i taget.
Länk till receptet finner ni nedan.
Recept Chokladdrömmar
Chokladdröm med lite jordgubb & apelsin saft, super smarrigt!
 
Morgonshaken som jag drack var dels för att när jag vaknar så ligger eventuellt sambon min och sover i ca 2 timmar längre än vad jag är kapabel till att göra.
Min kropp säger helt enkelt ifrån för att ligga i sängen för länge. Så det var bara att kliva upp gå ut med hundarna och självklart är min stora pälskling lite halv dålig i magen.
Så för henne är det dags för en annan kost i några dagar för att eventuellt hinna balasera hennes normala tarmflora. Det är så tråkigt när hon väl får diare, inte den trevligaste delen då man vet själv hur illa det blir när man spenderar så mycket tid på toaletten.
 
Men i alla fall, åter till ett godare recept.
Ni hittar produkten jag använder i denna shake här It Works! Shake Vanilla & Chocolate
Ni finner även fler produkter under sortimentet här It Works! Sortiment 
 
Äpple & Kanel, vaniljshake
 
Ni behöver följande nedan
 • It Works! Shake Vanilla, 1 skopa
 • 1 äpple
 • 1 kryddmått kanel
 • 250 ml Kokos & Mandelmjölk
Gör så här:
 1. Blanda mjölken med skopan av pulvret från It Works Vanilla, skaka nogrannt i en mixershake.
 2. Skär äpplet i tärningar och häll ner i blandningen i mixern (gärna skalat), krydda med kanel.
 3. Mixra ihop allt till alla äppelbitarna är borta.
 4. Servera
Äppel -och kanelshake
 
Min arbetsstation blev i soffan hela dagen. Ändå rätt skönt att kunna variera sina sittplatser, skulle dock vilja flytta till ett större boende för att verkligen ha en egen plats. Då det 3:e rummet då blir ett kontor. Jag ska bara få sambon att hänga med på tanken.
 
/ Jennie K. Eli