Händelserik måndag

En måndag som i vanliga fall inte är såpass händelserik som det har varit idag.
 
För det första så är det nästan allt för mycket att göra på jobbet, dags att jobba in en massa för bokslutet. Ibland helt hopplöst, då det kräver en enorm energi.
Måste ju samtidigt tänka på lunch och självklart en av hundarna som följer med mig om dagarna när sambon är hemma. Promenader är ett måste så man får nya tag och energi. Är ju aldrig fel till att kunna tänka klart igen efter en promenad i friskluften. Det har ju sina fördelar.
 
Det andra är att min pappa frågade om jag och min lilla syster ville följa med till stan för fika hos pappas morbror som fyllde 70 igår. Gammal och jämt tal, sen är det ju väldigt sällan som man träffar andra sidan av släkten (pappas sida). Den finska släkten, ja där kom det. Jag är halv finska. Haha men det klagar jag inte för, tycker det är lite kul att ha släkt här och där, sen vet jag nog bara förmodligen hälften utav det. Men det är en annan femma det.
Det var i alla fall trevligt att träffa släkten så, skratta och ha roligt.
 
En annan sak, jag är nu äckligt trött samtidigt småhungrig eftersom jag åt middag innan 18 sen var det bara att pysa i väg hem till pappa för att samåka därifrån med farmor och lilla syster, ja och självklart pappa också. Huvudvärk smyger sig fram då min kropp lätt säger i från av att jag varit vaken för länge och att det är dags för lite sömn så man klarar av kommande dag med flyt. Nog mycket att tänka på tillräckligt.
 
I morgon är det en ny dag med nya tag så det är verkligen dags att sova. Pellan ligger till och stirrar på mig just nu. Nästan lite läskigt när det ändå är småmörkt i sovrummet, men färdig för sängdags är man i alla fall.
 
/ Jennie K. Eli

Väldans trött ...

Just nu känner jag bara hur mitt huvud snart spricker av smärta på grund av trötthet. Det är en otroligt obehaglig smärta må jag säga. Men detta är pga. av mig själv så jag helt plötsligt lyckades somna till i sängen efter middagen.
Måste fixa uppgiften för studierna och den ska vara klar om 22 min i skrivande stund!!!
 
Usch kan inte tänka mig den tanken. Är det så illa så fortsätter jag så snabbt jag kan under morgondagen och skickar in den då. Jag kan ju inte heller slita ut mig själv för att jag också måste sköta mitt arbete. Man vill ju gärna ha den där lönen insatt på kontot, inte borttaget. Så ja jag kanske prioriterar mitt arbete lite mer snart. Men det gör jag med allt arbete jag gör. Likaså gäller även för mina studier.
Jag ger inte upp, jag ska göra så mycket som jag kan idag. Hinner jag absolut inte skicka in uppgiften så gör jag klart den det första jag vet imorgon bitti.
 
Nu avslutar jag här innan tiden springer iväg allt för fort (vilket den tyvärr redan gör).
 
Bjuder på en selfie...
 
 
/ Jennie K. Eli

Härliga onsdag

Härliga onsdag säger jag bara, det här är en dag då löning och lycka sker i samband. När lönen dyker upp blir man alltid som gladast, jag blir det i alla fall.
 
Idag har jobbet slitit mest, en hel del fakturering står på spel så det blir mycket att göra nu. Nästan för mycket för den delen. Men det är mitt jobb och mitt måste ju självklart skötas utöver det andra vardagliga sysslorna man har.
 
Lager 157 är ju något man kan gå lite oftare till. Visserligen är väl sortimentet kanske litet men det är billigt och sköna kläder har dem också. Hittade idag en väldans fin och super mysig tröja. Jag har till och med på mig den nu. Det är en sån där mysfaktor när man gärna sätter sig i soffan med en bra serie och något annat gott i kring. Ja självklart blir det en massa mys med mina pälsklingar och min underbara älskling bara (ska bara försöka lyckas slita bort han från den andra datorn, haha).
 
Lea fick sig något gott på jobbet idag. Ett tuggben från Bully Bundles och även här måste jag säga att jag är nöjd. För Lea av alla är just den som är lite extra kräsen gällande massa god saker. Visserligen bra för då ger man inte mer än nödvändigt.
Men just detta tuggben var väldigt poppis, så det är en rekommendation till alla hundägare där ute. Ni hittar dom här.
Bully Bundles & med detta bjuder jag självklart på en liten bild på Lea.
 
 
Kan lika gärna bjuda på en bild på mig själv dels för alla andra med Gastric Sleeve operationer eller har en plan på att utföra det.
Skulle någon tänka sig att göra just den operationen på grund av övervikt. Då säger jag bara JA! Gör det!
 
 
ca 85 kg från 132 kg med genomgående storlekar i 42/44.
 
 Nu blir det lite studier och sen mys med familjen, som jag längtar efter familjemyset.
 
/ Jennie K. Eli
 
 
 
Visa fler inlägg