Lite uppdateringar

efter en lång period utan skrivande här inne vill jag nu uppdatera er om senaste tidens händelser.
 
Jobbet, vart lite extra tufft när bokslutet dök upp i ren panik. Jag verkligen avskyr när jobbet tar över min fritid. Jag blir lätt extra grinig och tar då med detta hem till sambon och hundarna. Hemskt, något jag måste lära mig.
Därför blir det nya strukturer och arbetsplaneringar på jobbet hädanefter.
 
Studier, det tog stryk på grund av arbetet. Men jag klarade första kursen. Nu har jag istället problem med den andra kursen. Jag lyckas inte få ner en nedladdning trots instruktioner. Men jag fortsätter att kämpa än med att få det fungera, tills vidare får jag helt enkelt lära mig efter litteraturen istället.
 
Familj, älskar jag mer än allt annat. Ingen större förändring. Har bara min sambo att tacka för mitt otroligt lyckliga hjärta igen.
 
För övrigt så finns det väl en massvis av information att lämna till er men just nu står det stilla och jag känner nu att huvudvärken sakta smyger sig framåt.
Något som är väldigt irriterande, det är att jag har huvudvärk minst 3-6 gånger per dag. En återkommande värk trots att jag tar en dubbeltreo. Och det är bara det som hjälper mot min huvudvärk. Finns inga andra läkemedel för att det skall fungera, så börjar starkt fundera på vad det är som orsakar min huvudvärk..
 
Var till tandläkaren och det är inte heller den vanliga tandläkaren som haft förut, nu var det en annan som kollade hur allt såg ut.
Vilket han kläcker ur sig att jag har kariesangrepp på det flesta tänder. Ett hål i en visdomstand, en visdomstand som vuxit felaktigt. Och detta har varit under en längre tid som jag då gick till den andra tandläkaren. Men han sa aldrig något om karies eller hål i tänderna. Hade han sagt det för 4-5 år sedan hade jag kunnat åtgärda problemet innan det ens skedde.
Så jag tackar och bockar för den nya tandläkarens omdöme, jag föredrar hellre ärlighet än en större lögn om att tänderna mina är så fina och välskötta. Välskötta ja men dem är knappast fina med hål i...
 
Men i alla fall, utöver tandbeskymmrerna så är allt annat bra och livet fortsätter i sin takt. Önskar på att bli miljonär, men vem gör inte det ;)
 
Jag ska tjäna min bonus jag bara ska göra det. Jag har 35 dagar på mig att lösa det för att få en bonus, vill ni veta hur jag gör kontakta mig så berättar jag mer.
 
Bjuder på en bild av mig själv när jag faktiskt kan känna mig självsäker i min egna kropp. Haha och tittar man noga på bilden ser det ut som en liten gravidmage. Men nej jag lovar ingenting av det är planerat ännu. Det får vänta. Tills rätt tillfälle dyker upp och att både jag och sambon är stabila i förhållandet och i ekonomin. Jag önskar mer av allt att mina framtida barn ska ha en bra uppväxt. :)
 
 
 
/ Jennie K. Eli