Om oss

Om oss, nu ska jag berätta lite om oss som en start med ett första inlägg i detta och jag börjar med min hund.
 
Lea
Det här är mitt lilla troll. På bilden var hon 10 veckor gammal. Idag är hon 1,5 år gammal. Och ser ut så här.
 
Det här är då mitt lilla charmtroll. Extremt vacker tjej och älskar henne över allt annat.
 
Men lite mer om Lea.
Hon fick namnet av mig då uppfödarna inte hade några speciella krav, hennes mamma heter Lucky så jag döpte henne till Lea för att ha någonting av sin mamma. Vilket är bokstaven L.
Hon föddes 2014 03 15 och har 8 syskon. Alla är spridda lite överallt i Sverige. Men jag är glad att jag har Lea.
När jag först såg henne på en annons så noterade jag det mer vita i ansiktet. Det var vackert och unikt. När jag bad om lite fler bilder och frågade då om bilder på alla tikarna så hade jag turen att hon var en tik. Vart överlycklig. Så när jag fick se de fler bilderna så såg jag glimten av ett blått öga. Trodde det enbart var en hinna över ögat men nej nej. Det var blått. Jag vart bara där kär.
Så jag tog mig tiden att besöka henne i Degerfors när hon var 3 veckor gammal. Bilden nedan visat hur charmig hon är.
 
Så det här är Lea i 3 veckors ålder. När jag mötte henne för första gången, ja när jag var där blev jag helt frälst. Henne ska jag ha, tänkte jag.
Jag tingade henne för att ingen skulle ta henne ifrån mig. Hon vart efterfrågad många gånger på grund av det blå ögat. Men jag hade turen att få henne före alla andra.
 
Lea då för övrigt, älskar att jävlas med mamma och leka med allt som finns i närheten. Leksaker, pinnar, händer och fötter och att då självklart få springa löst och vara sig själv. Men ja jag älskar henne oavsett om hon kan gå mig på nerverna.
 
Om mig då.
 
Jag heter Jennifer kallas Jennie, är född 1993 02 18. Alltså 22 i dagsläget. Men då i februari 23. Åren går fort. Jag har mycket på gång i mitt liv som många idag inte förstår.
Men det här är jag då. Inte den bästa bilden men det duger till starten för att presentera mig själv. Vilket är i alla fall en huvudsak.
Det största som nu också pågår i mitt liv är att jag snart skall genomgå en Gastriv Sleeve operation. Trodde faktiskt ärligt talat att jag aldrig skulle ha modet att skriva ut det såhär. Men det är för främst ett utbildningssyfte samt frågor och svar på dem som undrar hur det går och så vidare.
Ska försöka skriva här så ofta jag kan och hinner med. Men den 2:a november 2015 skall jag in på operationsbordet och jag hoppas på mer än allt i världen att allt kommer gå bra. Kommer dessutom sakna min lilla älskling. Blir ju borta minst 1 dygn på sjukhuset på S:t Görans i Stockholm där operationen skall slå till.
 
Så den 19 oktober börjar en strikt pulverdiet. Det är jag van vid då jag har kämpat med detta sedan januari detta år. Och nu får jag det bekräftat, efter allt kämpande att jag får operationen. Jag hoppas på att det går som det ska göra. Jag kan inte mer än invänta tiden tills dess och ta reda på det efter.
Men den här pulverdieten, för er som kämpar och kanske för er som funderar på en stark förändring i livet. Ni kan ju läsa här för möjliga svar på era frågor. Jag svarar på allt jag kan.
Jag vill kunna berätta om min resa om Gastric Sleeve-operationen. Hela min väg om vad jag går igenom och självklart så kommer jag att skriva om min lilla tjej med. Så allt handlar inte bara om mig. Ni kommer att se i taggarna och läsa det specifika ämnerna på sidan om.
Den 28 oktober möter jag en narkosläkare samt att jag kommer få lite mer information om vilken tid jag kommer att opereras den 2:a november.
Jag är så nervös. Så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
 
Men nu tänker jag avrunda innan jag skriver till döds. Haha. Avslutar med en bild på mig och min lilla tjej i 3 veckors ålder.
 
/ Jennie & Lea
 
P.S. Vi finns även på instagram under namnet @jennie.lea
En kommentar publicerat i
Taggar: Gastric Sleeve, Hund, Om oss
#1 - - a n n i k a:

Söt!

Svar: Tack!
Jennifer (Jennie) Eliasson