Morgonbus

Ja på morgonen, kl. 7:00 kommer grannarna i full kareta och väcker mig främst. Lea såklart hon skäller för att det är något som pågår utanför ytterdörren. Dem skriker och gormar och jag blir tokig. Står och vakar över dem i titthålet. Ett under att man inte har respekt till andra i ett bostadshus för fler än en.
Men det var bara att kliva upp.. Kunde inte riktigt somna om efter detta. Så idag blir det definitivt till att sova tidigt. Ska jag orka jobba imorgon så är det ett måste.
 
Men för övrigt när vännen Erica ligger och sover så är jag och Lea uppe och myser. Ser lite på ett avsnitt serie av Gossip Girl medans jag äter min frukost. Lea så klart busar och tittar ut genom fönstret som en alldeles underbart fin vana. Haha, tänk er att hon sitter i soffan men inte i soffan utan på soffkudden och tittar ut genom fönstret. Köpte en soffpall för henne att sitta på men den använder hon ju måttligt. Bra köp.. på gott och ont.
 
När jag ätit klart går vi ut på en promenad. Hon är riktigt bitchig gällande att möta andra hundar. Ett beteende jag inte gillar och försöker med allt jag har att vänja bort det. Det blir tufft. Men jag ska klara det. Det kommer ta sin tid. Men bra resultat kräver arbete och det är långt ifrån klart. Har mycket att göra på min lilla busfia.
När vi kommer igen känner Lea för att leka av sig lite.
Hennes favoritleksaker hemma. Allt idag måste vara av gummi hon äter ju upp leksakerna annars.
 
 
 
 
 
 
Så detta är då vår lilla lekstund och jag passade på att ta min kamera för att få lite finare bilder än vad det blir på telefonen.
Dels så kan jag inte ta några bättre bilder med telefonen för min ordinarie telefon är inne på service. Så har idag en lånetelefon. Värdelös om jag får påpeka det. Men den duger till att ringa från.
 
Men den där gula bollen, inkl. en blå ring är ett av hennes favoritleksaker här hemma. Tugga, slänga runt som om man dödar saken eller liknande. Charmigt som man säger. Men ja våra morgonstunder på helgerna är bäst!
 
/ Jennie & Lea