I morgon gäller det.. Blodprover..

Jag måste bara säga, att nålar inte är min grej.
I morgon skall jag tillbaka till S:t Görans för att ta blodprover och diskutera övriga kommande händelser inför operationen på måndag!
Det har gått fort nu, dieten går bra. Sen jag startade med pulvret den 19 okt så har jag gått ner 3,6 kg enligt min våg här hemma.
Förvånad ja men ändå nej. Jag har totalt sedan start gått ner 12,9 kg. Det är mycket redan nu och märker sakta att vikten försvinner, märker främst nu på mina kläder.
Byxor som blir för stora med mera..
 
Men då för att återgå till morgondagen. Får sällskap av min fina vän Erica dit dels för att hon är ledig och inte ska häcka i soffan hemma hos mig. Haha känner mig små elak men rättvis. Sådant är livet när man bor hos mig. Mina regler.
 
Jag hatar i vilket fall som helst blodprover, det där nålarna är ju bara för hemska. Men varje gång biter man ihop för att "överleva processen". Allt med nålar som ska in i kroppen. Stora som små är hemska..
OBS! Lånad bild..
 
Så med all tur i världen så skall detta gå bra! Hoppas på fin respons på allt just nu. Jag blir bara mer och mer nervös över detta för att tiden närmar sig.
 
Måndagsplaneringen är klar. Jag ska även packa en liten väska på söndag med növändiga och skäliga saker att ta med mig.
Erica fick äran att passa Lea på måndag då hon även är ledig. Perfekt. Känns tryggt då hon är på hemmaplan.
Pappa skjutsar in mig och lämnar mig där.
Mamma och hennes man kommer att närvara när jag vaknar.
Eventuellt också möjligt att pojkvännen närvarar också. Men det återstår och ser.
 
Alla planer är klara inget skall rubbas eller dylikt. Orkar verkligen inte med det just nu. Har allt för mycket att tänka på.
 
/ Jennie & Lea