Onsdag, lycka och mys!

Mötet idag gick bra på S:t Görans, jag fick en tid ställd mer nu och operationen blir av 12.30. Mitt på dagen var dock inget jag var beredd på. Blir ju inte klar då förrän sent på kvällen.
Jag är i alla fall glad. Är ledig den dagen för att kunna utföra detta smidigt. Nyduschad samt att allt skall vara packat och klart för att sedan röra sig vidare.
Glad för att pappa kan skjutsa och och eventuellt hämta mig dagen efter.
 
Min älskade lilla gris är ju också alltid busig om kvällarna. Något extra än vanligt som man säger.
 
 
 
 
 
 
 
Liten söt tjej som ibland tror att hon är både en katt och fortfarande valp.
 
/ Jennie & Lea
 

I morgon gäller det.. Blodprover..

Jag måste bara säga, att nålar inte är min grej.
I morgon skall jag tillbaka till S:t Görans för att ta blodprover och diskutera övriga kommande händelser inför operationen på måndag!
Det har gått fort nu, dieten går bra. Sen jag startade med pulvret den 19 okt så har jag gått ner 3,6 kg enligt min våg här hemma.
Förvånad ja men ändå nej. Jag har totalt sedan start gått ner 12,9 kg. Det är mycket redan nu och märker sakta att vikten försvinner, märker främst nu på mina kläder.
Byxor som blir för stora med mera..
 
Men då för att återgå till morgondagen. Får sällskap av min fina vän Erica dit dels för att hon är ledig och inte ska häcka i soffan hemma hos mig. Haha känner mig små elak men rättvis. Sådant är livet när man bor hos mig. Mina regler.
 
Jag hatar i vilket fall som helst blodprover, det där nålarna är ju bara för hemska. Men varje gång biter man ihop för att "överleva processen". Allt med nålar som ska in i kroppen. Stora som små är hemska..
OBS! Lånad bild..
 
Så med all tur i världen så skall detta gå bra! Hoppas på fin respons på allt just nu. Jag blir bara mer och mer nervös över detta för att tiden närmar sig.
 
Måndagsplaneringen är klar. Jag ska även packa en liten väska på söndag med növändiga och skäliga saker att ta med mig.
Erica fick äran att passa Lea på måndag då hon även är ledig. Perfekt. Känns tryggt då hon är på hemmaplan.
Pappa skjutsar in mig och lämnar mig där.
Mamma och hennes man kommer att närvara när jag vaknar.
Eventuellt också möjligt att pojkvännen närvarar också. Men det återstår och ser.
 
Alla planer är klara inget skall rubbas eller dylikt. Orkar verkligen inte med det just nu. Har allt för mycket att tänka på.
 
/ Jennie & Lea
 

Morgonbus

Ja på morgonen, kl. 7:00 kommer grannarna i full kareta och väcker mig främst. Lea såklart hon skäller för att det är något som pågår utanför ytterdörren. Dem skriker och gormar och jag blir tokig. Står och vakar över dem i titthålet. Ett under att man inte har respekt till andra i ett bostadshus för fler än en.
Men det var bara att kliva upp.. Kunde inte riktigt somna om efter detta. Så idag blir det definitivt till att sova tidigt. Ska jag orka jobba imorgon så är det ett måste.
 
Men för övrigt när vännen Erica ligger och sover så är jag och Lea uppe och myser. Ser lite på ett avsnitt serie av Gossip Girl medans jag äter min frukost. Lea så klart busar och tittar ut genom fönstret som en alldeles underbart fin vana. Haha, tänk er att hon sitter i soffan men inte i soffan utan på soffkudden och tittar ut genom fönstret. Köpte en soffpall för henne att sitta på men den använder hon ju måttligt. Bra köp.. på gott och ont.
 
När jag ätit klart går vi ut på en promenad. Hon är riktigt bitchig gällande att möta andra hundar. Ett beteende jag inte gillar och försöker med allt jag har att vänja bort det. Det blir tufft. Men jag ska klara det. Det kommer ta sin tid. Men bra resultat kräver arbete och det är långt ifrån klart. Har mycket att göra på min lilla busfia.
När vi kommer igen känner Lea för att leka av sig lite.
Hennes favoritleksaker hemma. Allt idag måste vara av gummi hon äter ju upp leksakerna annars.
 
 
 
 
 
 
Så detta är då vår lilla lekstund och jag passade på att ta min kamera för att få lite finare bilder än vad det blir på telefonen.
Dels så kan jag inte ta några bättre bilder med telefonen för min ordinarie telefon är inne på service. Så har idag en lånetelefon. Värdelös om jag får påpeka det. Men den duger till att ringa från.
 
Men den där gula bollen, inkl. en blå ring är ett av hennes favoritleksaker här hemma. Tugga, slänga runt som om man dödar saken eller liknande. Charmigt som man säger. Men ja våra morgonstunder på helgerna är bäst!
 
/ Jennie & Lea
Visa fler inlägg