Lönerapportering

Hej igen,
 
Nu var det ett litet tag sedan jag skrev men för övrigt då.
 
Tisdag den 17 nov, var jag till dietisten för kontroll om hur det gått med kosten under perioden som sjukskriven i 3:e veckan. 1 kvar sen återgå till arbetet igen! Längtar!!!
Vägde där då 116,9 kg och innan op var det 120,6 kg alltså en viktminskning på 3,7 kg sedan operationen. Men också innan all denna process startade så vägde jag totalt 132 kg, så med den nuvarande vikten som togs i tisdags så har jag fått en nedgång på 15,1 kg. Ska då bli intressant på vad summan blir över en månads period. Men det vår väntas och se. Alltså den 2:a dec som jag även då skall på kurs så får jag kliva upp tiiiiiidigt på morgonen för att hinna åka från Åkersberga till Bålsta för att hämta kollegan och sedan vidare till Gävle. Men i alla fall.
 
Idag då, eftersom det enbart är jag som skriver i ordning lönerapporterna och för att det skall bli rätt så är det ett tvång så under sjukskrivningen så har jag nu från igår och idag varit närvarande på kontoret. Några samtal är jag också tvungen att hantera främst. Ett möte kl. 13.00 och under tiden men känner att en paus behövs så myser jag med min lilla älskling på "arbetstid som sjukskriven" haha.
 
 
 
 
 
Ja i går då, vilket är bilden ovan enbart. Där lilltjejen tittar så finit på mig med sina underbara ögon. Regn regn regn. Otroligt tråkigt väder i november 2015.. Lite snö ja tack hellre det än lera och slask...
Dessutom snö är ju roligare, gillar att jag läser uppfödarens kommentar på facebook igår kväll om att snön kommit till dem. Något avundsjuk jadå.. Vill ha lite snö nu så jag och min lilla flicka kan gå ut och leka i snön!
 
/ Jennie & Lea