Back to the reality!

Äntligen tillbaka till verkligheten, sjukskrivningen är över och jag får börja med mitt vardagliga arbete. Känns så grymt skönt.
Allt kämpande efter operationen har gått bra. Men nu dem senaste dagarna har jag ibland tappat aptiten efter några tuggor mat. Ypperligt konstig och så har det aldrig varit tidigare.
 
Intressant känsla dvs. men vad skall jag göra. Försöka äta oavsett och hoppas på att jag får i mig all näring som jag ska ha.
Oavsett så har allt gått bra, tror dessutom att jag är på väg att bli lite förkyld... Denna jäkla förkylning.. Alltid i vägen.. Kunde den inte bara kommit mitt i sjukskrivningen då jag ändå var hemma och inte när jag ska börja jobba.
Men än ger jag mig inte. Jag sitter nu på jobbet och skriver detta. Skall boka en telefontid till min husläkare om förnyelse av hostmedicinen. Och eventuellt slemlösande så man har lite allt i allo hemma i sitt fina medicinskåp. Haha börjar väl snart likna ett mindre apotek hemma hos mig.
 
/ Jennie & Lea

Lönerapportering

Hej igen,
 
Nu var det ett litet tag sedan jag skrev men för övrigt då.
 
Tisdag den 17 nov, var jag till dietisten för kontroll om hur det gått med kosten under perioden som sjukskriven i 3:e veckan. 1 kvar sen återgå till arbetet igen! Längtar!!!
Vägde där då 116,9 kg och innan op var det 120,6 kg alltså en viktminskning på 3,7 kg sedan operationen. Men också innan all denna process startade så vägde jag totalt 132 kg, så med den nuvarande vikten som togs i tisdags så har jag fått en nedgång på 15,1 kg. Ska då bli intressant på vad summan blir över en månads period. Men det vår väntas och se. Alltså den 2:a dec som jag även då skall på kurs så får jag kliva upp tiiiiiidigt på morgonen för att hinna åka från Åkersberga till Bålsta för att hämta kollegan och sedan vidare till Gävle. Men i alla fall.
 
Idag då, eftersom det enbart är jag som skriver i ordning lönerapporterna och för att det skall bli rätt så är det ett tvång så under sjukskrivningen så har jag nu från igår och idag varit närvarande på kontoret. Några samtal är jag också tvungen att hantera främst. Ett möte kl. 13.00 och under tiden men känner att en paus behövs så myser jag med min lilla älskling på "arbetstid som sjukskriven" haha.
 
 
 
 
 
Ja i går då, vilket är bilden ovan enbart. Där lilltjejen tittar så finit på mig med sina underbara ögon. Regn regn regn. Otroligt tråkigt väder i november 2015.. Lite snö ja tack hellre det än lera och slask...
Dessutom snö är ju roligare, gillar att jag läser uppfödarens kommentar på facebook igår kväll om att snön kommit till dem. Något avundsjuk jadå.. Vill ha lite snö nu så jag och min lilla flicka kan gå ut och leka i snön!
 
/ Jennie & Lea

Fredagsmys

En helt vanlig fredag bortsett från tabletter, flytande kost och sprutor för att förhindra blodpropp. Haha ja. Så lite vardagligt mys det kommande veckorna tills att sjukskrivningen är klar.. Haha
 
Vårt mys
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar våra mysstunder hemma där vi dessutom kan larva oss extra mycket!
 
/ Jennie & Lea
Visa fler inlägg