Hårt arbetande...

Jag måste ju sucka lite när det gäller jobbet kombinerat med mat efter operationen och vara lycklig och längtande efter annat med Lea.
 
Jobb: Helt enkelt för mycket att göra. Har fakturering upp över öron som skall göras. Gå igenom diverse jobb och avsluta nästintill allt.. Allt för mycket att göra. Men vad ska jag säga. Hade jag inte varit borta i 1 månad så hade det inte varit lika mycket men ändå mycket att göra.
Fakturering ja visst.. Jobb med lite övertid = ja tack till extra pengar!
 
OP av GS: Svårt ibland att äta mat som en helt ordinarie människa. Tappar aptiten allt för fort och kan ibland inte alls äta något på morgonen.. Riktigt jobbigt. Blir extra illamående vid lunch men fortsätter kämpa. Känner att jag tappar energi. Dags att göra något åt det så jag får tillbaka min energi igen..
 
Lea: Ja henne vet vi ju allt om, älskad och underbar hund, trotsig och fortfarande lite valpig. Inväntar hennes löp för också eventuellt para henne med en fin han hund av samma ras och specifikationer. Valpar ja det är det jag sucktas över så jäkligt nu.
Men det må vara tufft som det är redan nu. Men ja jag vill så gärna ha en åtminstone en kull med Lea. Det skulle hon må bra av. Kanske släpper loss lite och blir alternativt mer vuxen av moderskapet. Hoppas på det bästa. Thumbs up!
 
Frågade en vän till mig om han kände någon med en BC hane som är villig att paras med Lea vid tillfälle. Hoppas han finner någon bara. Så jag också slipper behöva åka för kung och fosterland för en enstaka parning.
Mycket att tänka på och ska allt läsa på det mer och mer.
 
 
/ Jennie & Lea